Browse More Plans

Level 0 Start to Run | Van 0 naar 30 minuten lopen.

Author

Melvin Keppel

All plans by this Coach
No Ratings

Length

16 Weeks

Refund Policy

This plan is protected by our Refund Policy and may, with the author's approval, be exchanged for a plan of equal value from the same author.

Still have questions about this plan?

Plan Description

Van 0 naar 30 minuten lopen.

Dit trainingsplan is geschikt voor jou wanneer je wilt beginnen met hardlopen. Je hebt geen loopervaring of kennis nodig in het lezen van trainingsschema's.

Alle trainingen zijn voorzien van Structured workouts, welke ingelezen kunnen worden in je horloge.

In elke training staat omschreven op welke intensiteit je deze het beste kunt doen. Dit geef ik aan met een getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 heel rustig wandelen is, 5 een redelijk tempo en 10 een maximale sprint. Wees niet bang, de eerste weken is het vooral rustig lopen met veel wandelen. Zou bouwen we aan een goed belastbaar lichaam waar je nog vele jaren mee kunt lopen.

Regelmatig verwijs in naar artikelen op mijn website om je van meer achtergrond informatie te voorzien, zo kan je jouw looptempo's uitrekenen of informatie over hoe je hartslagzones in te stellen.

We beginnen met 3x per week 30 minuten van je tijd te besteden aan lopen, dat valt mee toch? Meer dan 45 minuten per keer gaat het ook niet worden. Het is altijd mogelijk om een training vaker te doen in de week.

Wil je deze training in de sportschool op een loopband doen? Geen probleem, dit is mogelijk.

Aan het eind van dit trainingsblok kan je regelmatig 30 minuten achter elkaar (hard)lopen. Wil je deze conditie vast houden, gebruik dan de kortingscode die je aan het einde van dit plan vind om gratis het onderhouds schema te volgen.

Wil je je conditie verder uit bouwen, ga dan verder met het Level 2 Loop plan.

Veel plezier met het lopen.Training Plan Sample Week

Stats

Average Weekly Breakdown

Workouts Weekly Average Longest Workout
Run x3
1:50 hrs 0:45 hrs
Day Off x1
—— ——
Workouts Per Week Weekly Average Longest Workout
Run
1:50 hrs 0:45 hrs
Day Off
—— ——

Training Load By Week


This plan works best with the following fitness devices:

  • Heart Rate Monitor

All supported devices

Melvin Keppel

RHINO-sportzorg

Ik geloof dat er een juiste manier is om te trainen, herstellen en te presteren. De kennis opgedaan tijdens het behandelen van blessures komt samen in de trainingsplannen. Deze zijn zo opgesteld dat je met plezier kan trainen en zo optimaal mogelijk gebruik maakt van jouw mogelijkheden met een lage kans op blessures.

$15.00 - Buy Now