Browse More Plans

Remo (Rowing) Plan Evolutivo M1.1 (Intermedio, 8 semanas) Reusable + Inicio Lunes

Author

Jordi Arteman

All plans by this Coach
No Ratings

Length

8 Weeks

Refund Policy

This plan is protected by our Refund Policy and may, with the author's approval, be exchanged for a plan of equal value from the same author.

Still have questions about this plan?

Plan Description

Bloc d'entrenament formatiu de 8 setmanes de tipus intermig. Cal superar el M1.0 per iniciar-se en aquest programa. Dirigit a remers que vulguin seguir millorar les seva condició física. El Bloc està dividit en dos sub-blocs de 4 setmanes, les primeres 4 amb menys intensitat que les següents. Objectiu principal: desenvolupament del llindar anaeròbic (Zona 4).

Els entrenaments estan pensats per a una pista de 2km com Banyoles, però és adaptable a qualsevol indret.

El treball de força que es proposa segueix en un primer moment de força general, però cada cop més orientada als grups musculars implicats en aquest esport, és necessaria sala de musculació per realitzar alguna de les sessions, sobretot en la segona part del programa.

Si es compleix bé amb aquest programa, es pot passar al següent Bloc d'entrenament "Rowing M1.2" que el que es preten és seguir amb la formació evolutiva del remer.

Recomanacions sobre el software:

1. Per gestionar els entrenaments cal descarregar-se l'APP "Trainingpeaks" en la versió "Atleta".
2. Per executar i controlar bé la sessió d'entrenament, podeu utilitzar un pulsometre "Garmin", "Sunto", "Polar" o bé "Sigma". També ho podeu fer a través del telèfon mòbil a través de les APP "Wahoo Fitness" i "CrewNerd" (aquesta darrera de pagament però específica per a rem)

Descargate la Guia del Usuario ajunta a este Plan de Capacitación. (Encontrarás la URL en la primera unidad de entrenamiento)Training Plan Sample Week

Stats

Average Weekly Breakdown

Workouts Weekly Average Longest Workout
Rowingx4
4:39 hrs 1:20 hrs
Strengthx2
1:48 hrs 1:15 hrs
Day Offx1
—— ——
Workouts Per Week Weekly Average Longest Workout
Rowing
4:39 hrs 1:20 hrs
Strength
1:48 hrs 1:15 hrs
Day Off
—— ——

Training Load By Week


This plan works best with the following fitness devices:

  • Heart Rate Monitor

All supported devices

Jordi Arteman Vergés

Tribiketrainer Training Center

Soy un entrenador que procura tratar con la persona que hay detrás de cada deportista. Cada atleta es único y para ello procuro crear un plan muy personalizado teniendo en cuenta todas las particularidades