Young Fokker
Young Fokker Training Tweaks Have a Question? - Contact Me Contact Me

Young Fokker   Training Tweaks

Location

AMSTERDAM
Netherlands

Languages

English, Dutch

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Duathlon, IRONMAN, Swimming, Personal Training

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced, Professional

Bio

Op zoek naar persoonlijke begeleiding en een trainingsschema voor een triathlon, op weg naar een cyclo sportive of een trainingsschema voor het volbrengen van een marathon? Naast groepsbijeenkomsten biedt Training Tweaks individuele begeleiding aan gericht op training en voeding. Op basis van de nieuwste inzichten wordt de vertaalslag gemaakt naar jouw specifieke situatie. Als het gaat om begeleiding in training zijn de volgende kernwaarden belangrijk: plezier, sociaal en zelfeffectiviteit.

Read More

Als hardlooptrainer (van ZOEV) kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook persoonlijke trainingsschema’s kon schrijven. Zo begeleid ik inmiddels naast hardlopers ook triatleten, de sport waar ik de afgelopen jaren mijn passie heb gevonden. Het begon met een 1/8 en de ¼ triathlon, maar al snel begon de lange afstand te kriebelen. Inmiddels heb ik 2 halve en 2 hele triathlons volbracht. Mijn enthousiasme voor de sport en mijn ervaring als triatleet, sportfysiotherapeut, hardloop -en personal trainer deel ik graag met mijn atleten. Maar voorop staat de kennis en kunde over het begeleiden van atleten met trainingsschema en in trainingen. Ik houd daarbij de balans tussen prestatie en blessurevrij sporten scherp in de gaten, dit kan mijn inziens alleen maar met persoonlijke aandacht waar we ook voor staan met Training Tweaks.
Extra's naast trainingsbegeleiding: hardlooptraining, voedingsplan maken voor de lange afstand, krachttraining en sportmedisch begeleiding.

Services

1-on-1 Coaching, Remote Coaching, Strength Training, Run Analysis

Have a question? Contact me.Send message
Social:
 
Address:

AMSTERDAM
Netherlands