Wouter Dijkshoorn   Training Tweaks

Ik ben als atleet en coach actief in de hardloop- en triathlonsport. Met achtergrond als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper wil ik anderen helpen in het behalen van sportieve doelen. Door kennis en kunde vanuit voeding en trainingsleer toe te passen kan ik triatleten, fietsers en hardlopers helpen bij het opstellen van een trainingsschema en de begeleiding in voeding. Daarnaast doe ik video analyses in hardlopen en zwemmen als onderdeel van de begeleiding. Ook kan je groepstrainingen doen!

Bio

Wouter Dijkshoorn als bewegingswetenschapper
Na het afronden van mijn studie fysiotherapie in 2011 was ik vastberaden om mijn leertraject te vervolgen met de opleiding bewegingswetenschappen. Gedurende twee jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan over de mens met specialisatie in de richting inspanningsfysiologie en voeding. De combinatie fysiotherapie en deze twee specialisaties laat ik terugkeren in mijn werk, sport en vrije tijd. Met deze kennis en vaardigheid ben ik in staat sporters te begeleiden op het gebied van trainingsleer en voeding. Dit resulteert in het schrijven van trainingsschema’s en voedingsadviezen. Het meeste plezier haal ik uit het op maat maken van de persoon door veel contact onderweg naar het doel te hebben.

Wouter Dijkshoorn als coach
De kennis en vaardigheden als sporter, bewegingswetenschapper en docent laat ik samenkomen in mijn rol als trainer/coach. Ooit ben ik begonnen als handbaltrainer. Gedurende mijn studie en werk ben ik mij als coach en trainer steeds meer gaan specialiseren op de fysieke aspecten, het begeleiden van sporters omtrent voeding en het begeleiden van groepsprocessen. Momenteel ben ik actief als hardloop- en triathlon trainer. Daarnaast ben ik bij De Dolfijn (Amsterdam) trainerscoördinator.

Wouter als sporter
Zelf ben ik eredivisie triatleet, uitkomend voor Triathlonvereniging de Dolfijn. Daarnaast geniet ik als Nederlands Kampioen cross triathlon bij de elite van 'off the beaten track' triathlons!

Location

Amsterdam
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Local Coaching, Nutrition, Run Analysis, Swim Analysis

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Mountain Biking, Duathlon, IRONMAN, XTERRA

Languages

English, DutchSocial:
     
Address:

Burgemeester Hogguerstraat 1053
Amsterdam
Netherlands
1064EH