SIGN UP

Wouter Dijkshoorn   Training Tweaks

Ik ben als atleet en coach actief in de triathlonsport. Met mijn passie voor sport met als specialisatie trainingsleer en voeding wil ik graag anderen helpen in het behalen van sportieve doelen. Door kennis en kunde vanuit voeding en inspanningsfysiologie toe te passen in de sport kan ik triatleten, fietsers en hardlopers helpen bij het opstellen van een trainingsschema en de begeleiding in voeding. Daarnaast ben ik ook hardlooptrainer om techniek te verbeteren.

Bio

Wouter Dijkshoorn als bewegingswetenschapper
Na het afronden van mijn studie fysiotherapie in 2011 was ik vastberaden om mijn leertraject te vervolgen met de opleiding bewegingswetenschappen. Gedurende twee jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan over de mens met specialisatie in de richting inspanningsfysiologie en voeding. Naast de studie was ik actief als fysiotherapeut. De combinatie fysiotherapie en deze twee specialisaties laat ik terugkeren in mijn werk, sport en vrije tijd. Met deze kennis en vaardigheid ben ik in staat sporters te begeleiden op het gebied van trainingsleer en voeding. Dit resulteert in het schrijven van trainingsschema’s en voedingsadviezen.

Wouter Dijkshoorn als coach
De kennis en vaardigheden als sporter, bewegingswetenschapper en docent laat ik samenkomen in mijn rol als trainer/coach. Ooit ben ik begonnen als handbaltrainer. Met het volgen van een specifieke handbaltrainer cursus heb ik specifieke kennis en vaardigheden opgedaan. Gedurende mijn studie en werk ben ik mij als coach en trainer steeds meer gaan specialiseren op de fysieke aspecten, het begeleiden van sporters omtrent voeding en het begeleiden van groepsprocessen. Momenteel ben ik actief als hardlooptrainer. Daarnaast heb ik voor de triatlonvereniging De Dolfijn in Amsterdam een rol als trainerscoördinator in het bestuur.

Location

Amsterdam
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Local Coaching, Nutrition

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Duathlon, Rowing

Languages

English, Dutch

Social:
     
Address:

Amsterdam
Netherlands
1081HH