Jacob Veenstra   Striid Coaching

Bij Striid kun je terecht voor:

Trainingsschema's (ook op afstand)
1 op 1 trainingen (zwem, fiets, loop, kracht, coach)
Advies

op het gebied van duursport.

Bio

Vertrouwen doe ik op structuur, consistentie en het goed uitvoeren van de basics als voorwaarden om te beter te worden in je sport. Als coach zie ik mijzelf als een “TomTom"; jij bepaalt het (eind)doel, ik denk na over de route. Geef verschillende opties en in het geval van obstakels of files (bijv blessures) denk ik na over omwegen. Jij bent verantwoordelijk voor het houden van de ogen op de weg. De atleet heeft het stuur in handen en ik kan alleen helpen, ondersteunen en/of sturen als ik weet wat er gebeurd, communicatie is dus alles!

Ik geloof niet in standaardprogramma’s. Elke leven, elk ritme is anders. Vanuit jouw “gewoon” maken we samen het optimale systeem op weg naar je doelen. Ik geloof niet in “recept”-trainen. Dat je schema een recept is dat je precies moet volgen, anders is het niet goed. Wat wel? Zelfstandige atleten die goede keuzes maken op basis van wat hun lichaam hun vertelt. En als ik denk dat de keuze niet zo goed is, of niet in overeenstemming met je eigen gestelde doel; dan hoor je dat.

Tenslotte is het voor mij erg belangrijk om een sparringpartner voor je te zijn. Samen naar slimmer en beter….

Werk vanzelfsprekend met Trainingpeaks, en heb ervaring met trainen op basis van hartslag, wattage, gevoel en alle combinaties daarvan.

Location

Groningen
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced, Professional

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Local Coaching, Remote Coaching, Strength Training, Mental Skills, Run Analysis

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Duathlon, IRONMAN, XTERRA, Swimming, Personal Training, Adventure Racing

Languages

English, Dutch

Athlete Requirements

Als bereid bent te striiden voor wat je wil....Social:
 
Address:

Groningen
Netherlands
9746 AC