Gert-Jan Wassink
Gert-Jan Wassink Running Movements
Gert-Jan Wassink
Gert-Jan Wassink Running Movements
Location

Apeldoorn , Netherlands

Languages

English, Dutch

Sport Types
  • Running
  • Personal Training
Services
  • 1-on-1 Coaching
  • Consultations
  • Group Coaching
  • Strength Training
  • Run Analysis
Athlete Requirements
Een vereiste is een goed sporthorloge met hartslagmeter weergave (voorkeur hartslagmeter band).
Meet Your Coach
Gert-Jan Wassink
Gert-Jan Wassink Running Movements
http://www.runningmovements.com
Apeldoorn Netherlands 7336 AZ
Coach Bio

Wil je onder begeleiding trainen, waarbij de arbeid – rustverhouding goed in de gaten wordt gehouden, waarbij het schema is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelstellingen? Dan is een schema van Running Movements zeker iets voor jou. Na een korte intake via telefoon of e-mail stemmen wij je persoonlijke schema samen zodat jij je eigen doelstellingen kunt verwezenlijken. Door middel van persoonlijke coaching passen we tussentijds (waar nodig) je schema bij.

Read More

Als topatleet en regionaal talent coach heb ik veel ervaring met recreatieve, recreatief prestatiegerichte en prestatiegerichte sporters. Ik heb veel ervaring met het coachen en trainen van 5-10-21,1 en marathon lopers.

Als coach vind ik het belangrijk dat lopers op een verantwoorde manier trainen.
Ik ben een coach die zich inzet met veel enthousiasme en gedrevenheid. Ik probeer voor iedereen zijn of haar trainingssituatie te verbeteren. Als gediplomeerd talentcoach niveau 4 coach ik lopers van verschillende leeftijden en met verschillende doelstellingen.

Mijn hardloopcarrière begon op 15-jarige leeftijd daarvoor voetbalde ik. In 2001 begon ik met trainen bij AV Argo. Daarna volgde al snel de overstap naar de Atletiekschool in Apeldoorn. Op de atletiekschool aalde ik ook mijn eerste NK medaille binnen, zilver op de 5000 meter in Sittard. Slechts drie jaar na die medaille bij de junioren, haalde ik mijn eerste medaille bij de senioren op een Nederlands kampioenschap. Met inmiddels een mooi aantal NK medailles op zak, is de ambitie om ook internationaal mee te doen bij mij aanwezig. Daarbij vind ik het belangrijk om mij ook maatschappelijk in te zetten, als ambassadeur van de Stichting Kanjers voor Kanjers en als inspiratie voor andere hardlopers.

Preferred Athlete Levels
Beginner, Intermediate, Advanced, Professional
Have a question? Contact me.

Send message
Social:
     
Address:

Laan van Westenenk, 4
Apeldoorn
Netherlands
7336 AZ