Jan Pieter Janssen   RunalytiX

Iedere hardloper verdient een eigen en persoonlijke hardloopcoach! Of je nu een beginner bent en hulp nodig hebt voor je eerste wedstrijd, of meer gevorderd en voor je eerste marathon gaat. RunalytiX is een online hardloopcoach die iedere hardloper helpt met een persoonlijk en flexibel trainingsplan met een scherpe prijs. Elke hardloper is anders maar iedereen kan beter en slimmer hardlopen door gebruik te maken van cijfers

Bio

In 2013 ben ik begonnen met hardlopen en de afgelopen jaren is hardlopen voor mij een vast onderdeel van mijn week geworden. Steeds heb ik mezelf uitdagende doelen gesteld en heb in 2019 mijn eerste marathon gelopen.

Naast hardlopen zijn het werken met cijfers en helpen van mensen mijn passie. Na een aantal vrienden te hebben geholpen met hun voorbereiding voor een race, is het idee ontstaan om deze kennis en ervaring met iedere hardloper te delen en .
In 2020 heb ik de opleiding tot hardlooptrainer met succes afgerond en ben ik begonnen met RunalytiX als online hardloopcoach.

Kijk op www.runalytix.com voor meer informatie en contact gegevens!

Location

Haarlem
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Local Coaching, Remote Coaching, Mental Skills, Run Analysis

Sport Types

Running

Languages

English, Dutch, FlemishSocial:
 
Address:

Haarlem
Netherlands
2051HZ