Robert Modderman
Robert Modderman RAM Running
Robert Modderman
Robert Modderman RAM Running
Location

Utrecht , Netherlands

Languages

English, Dutch

Sport Types
  • Running
Services
  • 1-on-1 Coaching
  • Consultations
  • Remote Coaching
Meet Your Coach
Robert Modderman
Robert Modderman RAM Running
https://ramrunning.nl/
Utrecht Netherlands 3532GK
Coach Bio

Op basis van jouw doelen zal ik trainingsschema's opstellen die passen bij jouw niveau, schema en beschikbaarheid. Deze schema's zullen een combinatie zijn van verschillende soorten trainingen, zoals duurlopen, intervaltrainingen, en krachttraining om een gebalanceerde en effectieve benadering te bieden.

Tijdens het coachingstraject zal ik jouw voortgang nauwlettend volgen en regelmatig feedback geven over je prestaties en eventuele aanpassingen aan het trainingsschema voorstellen.

Read More

Mijn naam is Robert Modderman en ik ben enthousiast over alles wat met hardlopen en atletiek te maken heeft. Sinds mijn 8ste levensjaar doe ik al aan atletiek en in de laatste jaren ben ik me gaan richten op het lopen van afstanden tussen de 10 en de marathon. Naast het zelf fanatiek lopen wil ik anderen graag begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl door middel van hardlopen. Als ervaren trainer geloof ik sterk in de kracht van sport om zowel fysieke als mentale grenzen te verleggen en wil ik mensen helpen hun doelen te bereiken.

Iedere loper heeft iets anders nodig waardoor mijn aanpak altijd maatwerk is. Individuele doelen en behoeften worden meegenomen om op die manier een gepersonaliseerd trainingsprogramma te ontwikkelen. De schema’s worden op maat aangeleverd maar je moet wel je eigen veters strikken. Daarbij staat plezier in de sport in alles voorop. Of je nu traint voor een specifiek evenement, zoals een 5 km, 10 km, halve marathon, hele marathon, of gewoon wilt genieten van de voordelen van regelmatig hardlopen, ik zal samen met jou een programma opstellen dat past bij jouw niveau, schema en ambities.

Door middel van gestructureerde trainingssessies, gerichte feedback en continue motivatie, zul je niet alleen fysiek sterker worden, maar ook meer zelfvertrouwen opbouwen en plezier beleven aan het hardlopen.

Laten we samen de eerste stap zetten naar jouw hardloopdoelen!

Preferred Athlete Levels
Beginner, Intermediate, Advanced, Professional
Have a question? Contact me.

Send message
Address:

Utrecht
Netherlands
3532GK