Martin Lukasse   QLAQWORK

Ik ben als fanatiek amateur wielrenner mijn droom achterna gegaan en heb mijn eigen onderneming als personal fietscoach / begeleider, QLAQWORK. Met mijn ruime ervaring op de racefiets in binnen- en buitenland (met name de cyclo sportieve wedstrijden) en daarnaast het trainen op vermogen en hartslag met Trainingpeaks wil ik graag andere atleten begeleiden die eruit willen halen wat erin zit. Challange youre limits!

Bio

Tijd voor rigoureuze veranderingen en het anders aan te pakken op weg mooie (sportieve) ambities en prestaties was hetgeen ik deed in 2017. De opleiding tot mindful cycling coach was voor mij echt een enorme stap 'out of my comfort zone', maar wel een enorm belangrijke afslag op weg naar mijn ‘droomdoel’ zowel zakelijk als sportief.

Hard fietsen willen we allemaal! Maar wist je dat jij het hardste fietst als je ervan geniet en dat jij fietst vanuit de Flow en Fun in plaats van enkel uit de prestatiemodus? Ik ben er als coach van overtuigd dat de grootste winst mentaal geboekt kan worden, zodat jij tijdens jou training, tocht, evenement of wedstrijd waar je naartoe getraind hebt jouw topprestatie gaat neerzetten!

Als fanatiek amateur wielrenner heb ik al veel wedstrijden, cyclo's en evenementen in binnen en buitenland meegemaakt en ik weet uit ervaring hoe belangrijk de voorbereiding hiervoor is zowel qua fysieke als mentale trainingen. Precies op dat gebied denk ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn door samen een trainingsplan op te stellen op basis van je doelen en beschikbare trainingstijd. Daarnaast ben ik bekend met het werken en schrijven van schema's in Trainingpeaks, zowel vermogen als hartslag training.

Of je nu beginnend of gevorderd fietser bent ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd jij dat als atleet ook door de juiste mindset in combinatie met het juiste trainingsschema toe te passen een topprestatie neer zet!

Location

Wemeldinge
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Local Coaching, Remote Coaching, Strength Training, Nutrition, Mental Skills, Training Camps

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Mountain Biking

Languages

English, DutchSocial:
 
Address:

Sluisplateau 37
Wemeldinge
Netherlands
4424 BK