Paul Schulting
Paul Schulting PS Duursport Coaching Have a Question? - Contact Me Contact Me

Paul Schulting   PS Duursport Coaching

Location

Eindhoven
Netherlands

Languages

English, Dutch

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Duathlon, Swimming

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Bio

PS Duursport Coaching is er zowel voor de beginnende als gevorderde en prestatieve hardloper en triatleet die zich op een gezonde en verantwoorde manier wil voorbereiden op een hardloop of triatlon evenement.

Read More

Ik ben Paul Schulting, al 35 jaar fysiotherapeut en revalidatietrainer. Als sporter ben ik in oa 3 marathons, 60 halve marathons en 25 triatlons gefinisht. Naast het zelf sporten ben ik steeds meer, vanuit mijn kennis en kunde als revalidatietrainer, atleten gaan begeleiden in training en coaching. Mijn filosofie is dat iedereen op een gezonde manier duursport kan doen en maximaal kan presteren wanneer je je doelen altijd reƫel blijft stellen. Dat doe je door je lichaam te laten voldoen aan de eis die jij eraan stelt, maar wel op een gezonde verantwoorde manier.
Al 30 jaar train ik zowel individuele als groepen (tri)atleten. Ik geniet nog iedere keer van het enthousiasme van atleten zowel tijdens de training als wedstrijden. Ik geloof in positief coachen. Benadruk de goede dingen en leer van je fouten.
Om dit alles te optimaliseren werk ik nauw samen met Ronnor Eindhoven, hardloopspeciaalzaak, een podotherapeute en een sportmasseuse.

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Strength Training, Run Analysis

Athlete Requirements

van beginnende tot gevorderde sporter is welkom mits de schema's en adviezen worden opgevolgd. Minimaal 2 tot 3x per week willen trainen

Have a question? Contact me.


Send message
Address:

Albert Camuslaan, 20
Eindhoven
Netherlands
5629 PB