Klaas Veenbaas
Klaas Veenbaas Opfietsen Have a Question? - Contact Me Contact Me

Klaas Veenbaas   Opfietsen

Location

DE BILT (Utrecht)
Netherlands

Languages

English, Dutch

Sport Types

Road Cycling

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate

Bio

Opfietsen helpt wielrenners boven zich zelf uit te laten stijgen. Ga je mee doen aan Alpe d'HuZes, Ride for Kids, Tour for Life of vergelijkbare evenementen, dan kan ik je verder helpen in je voorbereiding. Zowel op fiets en mentaal vlak, heb ik ruimschootse ervaring in deze evenementen door eigen deelname en ook begeleiding van (beginnend) sporters.

Read More

Klaas Veenbaas, oprichter van Opfietsen.nl is zelf actief liefhebbend wielrenner en jarenlang deelnemer geweest van Alpe d'HuZes, verschillende cyclosportives, en meerdaagse ritten, zoals The Ride. Ruimschootse coching ervaring opgedaan in eigen training en begeleiding van andere deelnemers aan bovengenoemde evenementen.

Het gaat bij deze evenementen niet om hoe hard je rijdt, maar dat je het, veilig, gaat volhouden, zowel fysiek als mentaal. De trainingprogramma's en begeleiding zullen met name daar op gericht zijn, zodat je mentaal en fysiek fit aan de start verschijnt en ook heel veel plezier gaat beleven aan het evenement.

Ondanks mijn postuur, want mijn met mijn 2 meter ben ik niet de lichtste, ben ik in staat geweest om 8 keer achter elkaar de Alpe d'HuZes te bedwingen. De actieve begeleiding die ik daar bij heb gehad, zorgde er voor dat mijn carrosserie lichter werd en mijn motor sterker. Doordat je tijdens de coaching periode merkt dat alles makkelijker gaat, wordt het mentaal ook lichter.

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Local Coaching, Remote Coaching, Mental Skills

Athlete Requirements

Als je mee gaat doen aan bijvoorbeeld ALpe d'HuZes, Ride4Kids of Tour for Live, en jeb bent beginnend of een gemiddelde fietser, dan ben je bij ons aan het goeie adres. Samen de motivatie opbouwen!

Have a question? Contact me.


Send message
Social:
   
Address:

DE BILT (Utrecht)
Netherlands
3731TG