Michael Strom   MS Insight

Når du skal træne mod dine store mål, så kræver det planlægning, dedikation og vilje.
Jeg laver helhedsorienterede træningsløsninger, hvor der ligges vægt på alle aspekterne af en fysisk præstation.

Dette kan indebærer alt fra deltaljeret træningsplanlægning og dybdegående analyser i Traningpeaks, til testing og mental sparring, så du har det bedste udgangspunkt for at nå dine drømme, gennem kontinuitet og sikker progression. Kort sagt, bliver du som menneske sat i fokus uanset dit mål.

Bio

Jeg er tidligere oversergent i forsvaret, konkurrencesvømmer og triathlet, med en Ironman på 8:58 som mit bedste resultat.

Jeg lever nu fuld tid som træner og behandler og arbejder med alle typer af mennesker, som alle har det til fælles at de gør en forskel for sig selv, for at nå deres mål.

Jeg tror på at en træningsplan skal være specifik og tilpasses den enkelte, og tager udgangspunkt i dit nuværende niveau, analysere data og inputs fra dig, når planen skal tage form. Om det er med fokus på intensitet eller mængde, det er sagen uvedkommende, det handler om at lave opskriften der får dig mod dit mål.
Ligeledes handler det om at gøre dig mentalt stærk i forhold til det du skal opnå, så du både præstere som atlet, men også som menneske i hverdagen.

Jeg er ligeledes Sportsterapeut og K-laser behandler, og kan dermed levere en løsning hvor alle aspekterne af din præstation imødekommes.

Jeg søger løbende til udlandet for at lære fra de bedste og være opdateret på det seneste nye, så jeg kan levere en høj kvalitetsløsning til dig som atlet, og har derfor en tæt kontakt til forskellige eksperter i Boulder, som er højborgen for Endurance coaching.

Location

København
Denmark

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Local Coaching, Remote Coaching, Strength Training

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Duathlon, IRONMAN, Swimming, Personal Training, Corporate Wellness

Languages

English, Danish

Social:
 
Address:

Vermlandsgade 51, 1
København
Denmark
2300