Melvin Keppel   RHINO-sportzorg

Ik geloof dat er een juiste manier is om te trainen, herstellen en te presteren. De kennis opgedaan tijdens het behandelen van blessures komt samen in de trainingsplannen. Deze zijn zo opgesteld dat je met plezier kan trainen en zo optimaal mogelijk gebruik maakt van jouw mogelijkheden met een lage kans op blessures.

Bio

Melvin Keppel, triatleet, trainer, coach en therapeut:
Zoals zoveel begonnen met voetbal en andere sporten, dit gaf niet de voldoening die ik zocht. Deze vond ik wel in het fietsen, aan het begin met name in het veldrijden. Na een aantal jaren flinke vooruitgang geboekt te hebben eens een 1/8 triatlon geprobeerd waar ik na 4 jaar als 3e over de streep kwam. Om meer uit mijzelf te halen heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van therapie en trainingen. Zo heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen. Het starten van mijn bedrijf RHINO-sportzorg om sporters te helpen was een droom die uit kwam om zo ook andere te kunnen begeleiden om met minder klachten en betere sportprestaties door het leven te gaan.

Location

De Meern
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Services

1-on-1 Coaching, Group Coaching, Local Coaching, Remote Coaching, Strength Training, Nutrition, Mental Skills, Bike Fit, Run Analysis, Swim Analysis

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Cyclocross, Duathlon, IRONMAN, Swimming, Personal Training, Speed Skating

Languages

English, Dutch

Social:
     
Address:

Strijkvietel 35J
De Meern
Netherlands
3454 PJ