Karel Kolb
Karel Kolb Loopmeesters
Karel Kolb
Level 1 Coach

Level 1 coaches have passed the TrainingPeaks accreditation course and have shown that they have the knowledge and skill to help you reach your goals.

Learn More about TrainingPeaks Level 1 Coaches

TrainingPeaks Certified Coach Level 1
Karel Kolb Loopmeesters
Location

Haarlem , Netherlands

Languages

English, Dutch

Sport Types
  • Running
  • Personal Training
Services
  • 1-on-1 Coaching
  • Group Coaching
  • Local Coaching
  • Remote Coaching
  • Run Analysis
Athlete Requirements
Wil je met plezier (blijven) hardlopen? Dan ben je van harte welkom.
Meet Your Coach
Karel Kolb
TrainingPeaks Certified Coach Level 1
Karel Kolb Loopmeesters
https://loopmeesters.nl
Haarlem Netherlands 2023 SN
Coach Bio

Het online coachingsplatform TrainingPeaks gebruik ik om je trainingen in klaar te zetten én om te zien hoe de trainingen gaan. Met die informatie pas ik je volgende trainingen telkens aan. Sinds 2014 begeleid ik hardlopers in de regio Haarlem. Als personal trainer en als één van de vier trainers van loopgroep Loopmeesters. Met die ervaring begeleid ik jou graag naar je volgende doel.

Read More

Het beste uit jezelf halen. Met dat zinnetje in mijn achterhoofd begon ik in 2014 met Loopmeesters. Als enthousiast hardloper op de middellange afstand ben ik sinds begin 2014 actief als hardlooptrainer. In 2016 is trainer Arthur erbij gekomen, eind 2019 werden Dick en Barn trainer. Samen trainen we nu elke week de loopgroep (met zo’n 75 leden). Hardlopers die met mij werken zeggen dat ik rustig, ervaren en doelgericht ben als coach. Voor mij is altijd het uitgangspunt dat je je veilig voelt tijdens mijn trainingen. Alleen zo haal je het beste uit jezelf. En uit mij, als je coach. Ik begeleid zowel absolute beginners als meer ervaren hardlopers. Daarbij zijn de afstanden 10 kilometer en de halve marathon mijn favorieten. Maar ook als je wilt trainen om fit en gezond te blijven (of te worden) help ik je graag. Een proefles is gratis.

Preferred Athlete Levels
Beginner, Intermediate
Have a question? Contact me.

Send message
Social:
     
Address:

Populierstraat, 7
Haarlem
Netherlands
2023 SN