Jeroen Kuyper
Jeroen Kuyper Jeroen Kuyper Hardloopbegeleiding & Looptrainingen
Jeroen Kuyper
Jeroen Kuyper Jeroen Kuyper Hardloopbegeleiding & Looptrainingen
Location

Purmerend , Netherlands

Languages

Dutch

Sport Types
  • Running
Services
  • 1-on-1 Coaching
  • Local Coaching
  • Run Analysis
Athlete Requirements
Atleten kunnen bij mij schema's krijgen op hartslag, tempo, power en RPE
Meet Your Coach
Jeroen Kuyper
Jeroen Kuyper Jeroen Kuyper Hardloopbegeleiding & Looptrainingen
http://www.jeroenkuyper.coach
Purmerend Netherlands 1448 JG
Coach Bio

Hardlopers die begeleiding zoeken om op verantwoorde wijze hun persoonlijke doelen te realiseren zijn bij mij aan het goede adres. Mijn trainingsschema’s zijn gericht op vooruitgang, waarbij het voorkomen van blessures een van de belangrijkste aandachtspunten is.
Als coach heb ik een sterke drive en ben ik betrokken bij de mensen die ik begeleid en aan wie ik training geef. Mijn kennis, ervaring en enthousiasme zet ik in om jou goed te begeleiden en je trainingsvorderingen te monitoren.

Read More

In 2010 ben ik begonnen met hardlopen en is het voor mij ‘a way of life’ geworden. Ik begeleid meerdere atleten met hardloopschema’s voor wedstrijden van 10 km tot ultramarathons van 100 km. De grootste voldoening haal ik uit het persoonlijk contact met lopers en uit de groei die ik zie in hun hardloopprestaties.

Ik heb meerdere ultramarathons gelopen, variërend van 50 tot 161 km. De kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan gebruik ik naast alle theoretische kennis waarover ik als gediplomeerd looptrainer beschik.

Door de persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat de kans op blessures zo klein mogelijk wordt gehouden. Dit doe ik door te zorgen voor een verantwoorde opbouw van je trainingsschema. Met mijn lange ervaring als ultraloper en looptrainer kan ik je goed adviseren over kleding, eten en drinken en looptechniek. We zullen als een team samenwerken, waarbij ik op basis van overleg jouw schema maak en je adviseer, maar je uiteindelijk zelf de zeggenschap hebt over jouw trainingen en het schema. Het schema en de begeleiding moet voor jou aanvoelen als een hulpmiddel, niet als een dwangbuis.

Preferred Athlete Levels
Beginner, Intermediate, Advanced
Have a question? Contact me.

Send message
Social:
     
Address:

Purmerend
Netherlands
1448 JG