Evert De Jaeghere
Evert De Jaeghere EDJ Coaching Have a Question? - Contact Me Contact Me

Evert De Jaeghere   EDJ Coaching

Location

Bierbeek
Belgium

Languages

English, Dutch, Flemish, French

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Mountain Biking, Cyclocross, Duathlon, IRONMAN, XTERRA, Swimming, Personal Training, Adventure Racing

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Bio

EDJ coaching

  • Loopschema's
  • triathlon
  • sportspecifieke krachttraining
  • voedingsadvies
  • conditietest en lactaatmeting
Read More

EDJ COACHING (Evert De Jaeghere) is de coaching service die ik in 2019 heb opgezet.

Na een master opleiding LO aan de KU Leuven en een specialisatie in Voeding en Gezondheid ben ik aan de slag gegaan als leerkracht LO.

Daarnaast ben ik actief als trainer gymnastiek. Als mede-zaakvoerder van een sportcentrum begeleid ik bovendien klanten tijdens persoonlijke en groepsworkouts.

Maar zelf ben ik vooral gepassioneerd door endurance-sport. Lopen, fietsen, triatlon, trailrunning,... ik doe het allemaal graag.

Mijn wetenschappelijke opleiding en eigen ervaring stelt me in staat om doelgerichte trainingen en schema's uit te werken op maat. Als vader van 3 weet ik bovendien wat het inhoudt om een druk professioneel en sociaal leven te combineren met sportieve ambities.

Of je nu gaat voor je eerste marathon of je probeert je te plaatsen voor Ironman Hawaii, ik help je om het beste uit jezelf te halen.

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Local Coaching, Remote Coaching, Strength Training, Mental Skills, Run Analysis, Biochemical Analysis

Have a question? Contact me.


Send message
Social:
 
Address:

Bergstraat 34a
Bierbeek
Belgium
3360