Jan Dupon
Jan Dupon Jan Dupon De Wielercoach Have a Question? - Contact Me Contact Me

Jan Dupon   Jan Dupon De Wielercoach

Location

Leeuwarden
Netherlands

Languages

English

Sport Types

Road Cycling, Mountain Biking, Personal Training

Preferred Athlete Levels

Advanced

Bio

Een sportief doel vaststellen is eenvoudig, daartegen de juiste route afleggen ingewikkeld. Wat voor jou de juiste route is hangt af van verschillende factoren en je persoonlijke voorkeur. De wielercoach ondersteunt je hier graag bij. Met professionele trainingsbegeleiding in verschillende disciplines is het coachen geschikt voor de fanatieke, avontuurlijke of prestigieuze wielersporter.

wegwielrennen | mountainbiken | tijdrijden (triatlon)

Read More

Liefhebber, enthousiast en fanatiek! Sporten en bewegen is een belangrijke bezigheid ter bevordering van onze gezondheid. Daarmede een belangrijk medicijn tegen de hedendaagse ‘van-gemak-voorziene’ welvaart. Niets hierin is mooier dan de gezondheidsbevordering te stimuleren in de sport waar mijn passie ligt. De wielersport!

Met tien jaar ervaring als wedstrijdrenner en wielertrainer wil ik mijn expertise delen wat ten goede komt aan de sport. In 2015 ben ik met de Bachelor Sport, Gezondheid & Management afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Gespecialiseerd in leefstijl en gedrag. Momenteel ben ik bezig met de afronding KNWU Wielertrainer 4.

Afgelopen seizoen was ik in kader van TC4 opleiding actief bij het semiprofessionele wielerteam Parkhotel Valkenburg Continentalteam.

Services

1-on-1 Coaching, Group Coaching, Local Coaching, Strength Training, Mental Skills

Have a question? Contact me.


Send message
Social:
     
Address:

Leeuwarden
Netherlands
8913EV