FysioSteps-Coaching   FysioSteps-Coaching

Trainen bij FysioSteps betekent meer dan werken aan het behalen van je doelen. Voor ons is conditie, opbouw van kracht en uithoudingsvermogen alleen niet genoeg. De 'mindset' van de sporter is minstens zo belangrijk. Ook daar werken wij aan! Uiteraard onder professionele begeleiding van onze sportcoaches/trainers. Hoe het begint? Met een intake gesprek waarin we graag horen wat jouw doelen en wensen zijn. Aan ons om daarmee een passend plan te presenteren. Mail: fysiosteps.coaching@gmail.com

Bio

FysioSteps is gestart in 2013 als praktijk voor fysiotherapie en (sport-)podologie. Naast deze disciplines zijn wij o.a. gespecialiseerd in het trainen, testen en begeleiden van beginnende tot topsporters in uiteenlopende disciplines. Bij ons kan je terecht voor een totaal pakket als het gaat om sport en bewegen. Naast de fysiotherapeut-podoloog zijn onze trainers allen gediplomeerd en lid van een sportbond (bijv. KNWU).

Andere specialicaties zijn: bikefitting, (sport)voeding en mentale trainingen (topsport-begeleiding).

Door het jaren lang zelf op topsportniveau gepresteerd te hebben zijn wij goed op de hoogte van de ins- en outs waarmee je als (top)sporter te maken krijgt. Natuurlijk ben je als recreant ook sporter en kan onze sportinstelling je misschien net dat extra bieden waarnaar je op zoek was.

#trainingsbegeleiding #inspanningstesten #bikefitting #wielrendisciplines #voeding #krachttraining #Wahoo-KickrStudio #groepstraining #mentale aspecten in de sport.

You name it, we deliver it!

FysioSteps_Coaching

Location

Assendelft
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced, Professional

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Remote Coaching, Strength Training, Nutrition, Mental Skills, Training Camps, Bike Fit, Run Analysis

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Mountain Biking, Cyclocross, Duathlon, Swimming, Personal Training

Languages

English, German, Dutch

Athlete Requirements

From age: 15. Level of knowledge is free:)Social:
 
Address:

Dorpsstraat 999
Assendelft
Netherlands
1566JD