FysioSteps Cycling   FysioSteps.coaching

Trainen bij FysioSteps betekent, werken aan conditie, herstel, opbouw van kracht en uithoudingsvermogen. Uiteraard onder professionele begeleiding van de fysiotherapeut of sportcoach. Een op een of in een groep.
Persoonlijke begeleiding is bij ons belangrijk en samen kijken we naar uw mogelijkheden en houden we u nauwlettend in de gaten.
Een persoonlijk intake gesprek en opvolging over uw voortgang hoort daar bij, alleen een trainingsschema en af en toe een mailtje geeft ons te weinig inzicht.

Bio

FysioSteps is gestart in 2014 en word gerund door een gediplomeerde fysiotherapeut, podoloog, sport Masseur, Knwu wielertrainer 3 en bikefit specialist.
Door het jaren lang zelf op topsportniveau te presteren weten wij waar we het over hebben en zijn sporter in hart en nieren.
Wielrennen op de weg, tijdrijden individueel en met een ploeg, de baan, op het strand, op de MTB, hardlopen, fitness individueel en groepslessen,testen van je conditie en trainingen in onze Wahoo Kickrstudio horen bij onze trainings mogelijkheden.

Location

Assendelft
Netherlands

Preferred Athlete Levels

Beginner, Intermediate, Advanced

Services

1-on-1 Coaching, Consultations, Group Coaching, Strength Training, Bike Fit

Sport Types

Triathlon, Road Cycling, Running, Mountain Biking, Cyclocross, Duathlon, Swimming, Personal Training

Languages

English, Dutch

Social:
 
Address:

Dorpsstraat 999
Assendelft
Netherlands
1566JD